Gazdinka – Kuchárka

Zapekaný karfiol

Posted on: 04/04/2009

1 veľký karfiol, balíček špagiet, syr na strúhanie, maslo, 250 g šľahačkovej smotany, strúhanka a soľ.

Karfiol uvaríme do polomäkka. Vo vode z karfiolu uvaríme špagety, v mise z varného skla alebo v pekáči niekoľkokrát vrstvíme špagety, karfiol a nahrubo nastrúhaný syr a trochu masla. Každú vrstvu posypeme strúhankou. Nakoniec karfiol polejeme šľahačkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Necháme zapiecť v rúre. Podávame samotné alebo s pečenými zemiakmi.

kucharka

About these ads

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Značkové keramické
nože
Tescoma sú zárukou kvality.

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

Kontakt

ekucharka@gmail.com

2009

Apríl 2009
P U S Š P S N
« Mar   Máj »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Blog Stats

  • 363,478 hits
Sleduj

Prijímaj upozornenia na nové články na tvoj email.

%d bloggers like this: