Gazdinka – Kuchárka

Nátierka z kuracieho mäsa s jablkami a mrkvou

Posted on: 19/06/2009

250 g pečeného kuracieho mäsa, 50 g rastlinného nátierkového masla, 4 lyžice jogurtu, 1 jablko, 1 mrkva, soľ, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať

Do misky na prípravu nátierky vložíme pečené kuracie mäso, ktoré pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo jemne nakrájame. Pridáme rastlinné nátierkové maslo, jogurt, olúpané postrúhané jablko, postrúhanú mrkvu a podľa potreby soľ. Z takto pripravených surovín dôkladným premiešaním pripravíme jemnú nátierku, ktorú natierame na plátky sendviča opražené na sucho. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

jún 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
« máj   júl »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 458,719 hits
%d bloggers like this: