Gazdinka – Kuchárka

Zemiakové kysnuté placky

Posted on: 07/08/2009

4 väčšie surové zemiaky, 2 varené zemiaky, hrnček hladkej múky, 1 vajce, 1/2 hrnčeka mlieka, lyžicu droždia, soľ, korenie, cesnak, majoránku

Surové zemiaky nastrúhame, zlejeme prebytočnú vodu, pridáme varené zemiaky, rozotrený cesnak, soľ, majoránku, štipku korenia a v mlieku vykysnuté kvasnice. Vypracujeme cesto, ktoré pečieme v malom, dobre vymazanom lievanečníku. Pokiaľ cesto upečieme na pekáčiku alebo plechu, zemiaky nakrájame na prúžky. Placky sú vhodné ako príloha k mäsám.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

august 2009
M T W T F S S
« júl   sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Blog Stats

  • 439,292 hits
%d bloggers like this: