Gazdinka – Kuchárka

Langoše do chladničky

Posted on: 27/08/2009

1 kg hladkej múky,2 vajcia,1 pochúťková kyslá smotana,4 dcl mlieka,soľ,5 dkg kvasníc + kocka cukru a vlažné mlieko na kvások

Po vykvasení spracujeme hladké cesto, rozdelíme do 2 mikrotenových sáčkov a dáme do chladničky na 24 hodín. Vydrží cesto asi 10 dní v chlade. Vytvarujeme z neho asi 12 langošov.Podľa potreby mastnými rukami odrežeme potrebné kúsky, tvarujeme na bochníky, ktoré po chvíľke kvasenia na doske roztiahneme a pečieme na horúcom oleji. Potrieme cesnakom, syrom, kečupom.


Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

august 2009
M T W T F S S
« júl   sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Blog Stats

  • 444,925 hits
%d bloggers like this: