Gazdinka – Kuchárka

Srnčí šašlík

Posted on: 27/08/2009

600 g srnčieho stehna, voda, ocot, 120 g cibule, 20 g cesnaku, 20 g cukru, celé čierne korenie, bobkový list, soľ, 60 g oleja

Očistené, umyté mäso nakrájame na kúsky, vložíme do misy a zalejeme moridlom, pripraveným z vody, octu, cibule, cesnaku, cukru, čierneho korenia, bobkového listu a soli. Mäso necháme odležať asi 12 hodín. Odležané mäso na rozpálenom oleji po oboch stranách opečieme.
.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

august 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
« júl   sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Blog Stats

  • 449,535 hits
%d bloggers like this: