Gazdinka – Kuchárka

Medové trojhrany

Posted on: 30/09/2009

1 vajce,500 g maslo,150 g cukor,2 lyžice med,4 lyžice mlieko– toto všetko dáme do rajnici speniť.

450 g múka hladká,za 1 lyžičku sóda bikarbóna a pred tým uvarená horúca zmes, spracujeme cesto, ak by bolo husté pridáme mlieko. Cesto rozdelíme na 4 diely. Pečieme každé zvlášť.

Plnka: 1/2 l mlieko,4 lyžice múka gríska– uvaríme na hustú kašu.Zvlášť vymiešame 200g maslo,200g cukor.Obe masy spojíme,plníme lokše.Povrchzalejeme čokoládovou polevou.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

september 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Blog Stats

  • 458,883 hits
%d bloggers like this: