Gazdinka – Kuchárka

Škorce s bryndzou

Posted on: 02/10/2009

400 g bryndze, 400 g kukuričného šrotu, 80 g údenej slaniny, 0,9 l vody, olej na vyprážanie, soľ

Z vody, kukuričného šrotu a soli uvaríme hustú kašu, ktorú polievkovou lyžicou rozdelíme na halušky. Po vychladnutí vyprážame na horúcom oleji. Vypražené škorce posypeme bryndzou a polejeme na kocky pokrájanou upraženou slaninou.


Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

október 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
« sep   nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Blog Stats

  • 458,719 hits
%d bloggers like this: