Gazdinka – Kuchárka

Zelený hrášok

Posted on: 11/11/2009

Zelený hrášok zostane zelený, keď do vody, v ktorej ho varíme, pridáme kocku cukru. Druhá možnosť je, že ho hneď po uvarení dáme na krátky čas do studenej vody.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

november 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Blog Stats

  • 453,176 hits
%d bloggers like this: