Gazdinka – Kuchárka

Laskonky

Posted on: 10/12/2009

10 bielkov ušľahať na tuhý sneh spolu so 600 g práškového cukru, šľahať 15 min. nad parou, 5 minút. Chladnúť, pridať 150 g mletých orechov, 3 PL polohrubej múky. Cez formu robiť laskonky na pečiaci papier, pomaly sušiť v rúre.

Krém: 4 PL kryštálu – skaramelizovať, zaliať 2 dcl mlieka, rozvariť, pridať l Zlatý klas v l dcl studeného mlieka, 1 PL masla, uvariť kašu, vychladiť, vymiešať 250 g masla spojiť s kašou.

Krém žltkový : 10 žltkov ,300 g praškového cukru, l vanilka, šľahať nad parou do zhustnutia, odložiť, vychladiť, vyšľahať 500 g masla, spojiť so žltkami, zlepovať laskonky

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

december 2009
M T W T F S S
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 444,925 hits
%d bloggers like this: