Gazdinka – Kuchárka

Bravčové na čínsky spôsob

Posted on: 21/04/2010

1,5 kg bravčové karé (stehno), 2 vajcia, PL majoránky, PL kečupu, PL sladkej papriky, PL horčice, PL vegety, soľ, trochu drceného kmínu, čajová lyžička karí korenia, 2,5 PL worchestrovej omáčky

Všetky ingredience okrem mäsa dáme do mixéra a dobre premiešame. Mäso nakrájame na plátky vyklepeme ako rezne. Pripravenou zmesou ponatierame jednotlivé kúsky mäsa a poukladáme ich na seba do misky, ktorú potom zalejeme zvyškom zmesi. Najlepšie je nechať mäso v zmesi aspoň tri dni v chladničke, aby sa dobre premarinovalo, ale nie je to podmienkou.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

apríl 2010
Po Ut St Št Pi So Ne
« mar   máj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Blog Stats

  • 453,176 hits
%d bloggers like this: