Gazdinka – Kuchárka

Bravčové rebierka na mede

Posted on: 21/04/2010

4 bravčové rebierka, 1 polievkovú lyžicu svetlého tekutého medu, 2 strúčiky cesnaku, 1 polievkovú lyžicu worcesterskej omáčky, 2 čajové lyžičky ostrej horčice, 6 polievkových lyžíc oleja, 1 polievkovú lyžicu kečupu, soľ, mleté čierne korenie

Premiešame med,horčicu,kečup,worčesterskú omáčku, olej, osolíme, okoreníme, vmiešame pretlačený cesnak. Mäso za každým rebrom narežeme a dáme do marinády. V marináde necháme 4 hodiny,každu hodinu obrátime na druhu stranu. Mäso vyberieme z marinády a z každej strany grilujeme do mäkka. Počas grilovania polievame zvyšnou marinádoua nechame skaramelizovať. Namiesto grilu môžeme rebierka pripraviť aj v rúre. Podávame s varenými zemiakmi.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

apríl 2010
Po Ut St Št Pi So Ne
« mar   máj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Blog Stats

  • 450,083 hits
%d bloggers like this: