Gazdinka – Kuchárka

Domáci králik

Posted on: 21/04/2010

1 králik, 40 g cibule, 60 g masti, 1 bobkový list, soľ, voda, 2.5 dcl kyslej smotany, 40 g hladkej múky, ocot

Cibulu pokrájanú nadrobno speníme na masti, pridáme pokrájaného králika, bobkový list, osolíme, podlejeme vodou a udusíme. Keď je mäso už mäkké, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, ochutíme octom a povaríme. Podávame s dusenou ryžou alebo varenou cestovinou.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

apríl 2010
Po Ut St Št Pi So Ne
« mar   máj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Blog Stats

  • 458,883 hits
%d bloggers like this: