Gazdinka – Kuchárka

Indické ragú

Posted on: 21/04/2010

300 g vareného alebo pečeného mäsa, 1/4 l vývaru ( z 1 kocky slepač. bujónu), 2 zarovnané lyžice hladkej múky, 2 vajcia, 1 zarovnaná lyžica kari korenia, 250 g ryže, 1 cibuľa,sterilizovaná mrkva a hrášok, 50 g masla

Na drobno pokrájanú cibuľu opražíme na masle do ružova. Zalejeme vývarom. Múku s kari korením a trochou vody rozmiešame na kašičku. Vmiešame ju do cibuľového vývaru a chvíľu povaríme. Mäso pokrájame na menšie kocky a vložíme do omáčky. Pridáme pokrájané na tvrdo uvarené vajcia a sterilizovanú mrkvu a hrášok. Udusenú alebo uvarenú ryžu upravíme na mise do venca. Do prostriedku venca vložíme hotové ragú. Ozdobíme zeleným petržlenom.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

apríl 2010
Po Ut St Št Pi So Ne
« mar   máj »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Blog Stats

  • 458,883 hits
%d bloggers like this: