Gazdinka – Kuchárka

Bravčová pečeň na čínsky spôsob

Posted on: 14/05/2010

400 g bravčovej pečene, 1 lyžica solamylu, 2 lyžice rastlinného oleja,100 g špenátu (môže byť aj brokolica alebo iná zelenina), 2 strúčiky cesnaku, 50 g húb, soľ

Nálev : 3 lyžice sójovej omáčky, 3 lyžice červeného dezertného vína, 2 lyžice mäsového vývaru, 1 lyžička Glutasolu, cukor

Očistenú a umytú pečeň pokrájame na malé plátky alebo hrubšie rezance, premiešame s rozmočeným solamylom a opražíme v rozohriatom oleji. Potom pridáme očistený umytý špenát, alebo inú zeleninu (brokolicu) posekaný na drobno a rozotretý cesnak, opražíme, pridáme očistené pokrájané huby, veľmi málo podlejeme, osolíme a udusíme. Nakoniec zalejeme nálevom, ktorý pripravíme zo sójovej omáčky, vína mäsového vývaru, Glutasolu, a trochu cukru a dusíme, kým sa šťava z väčšej časti nevyparí.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

máj 2010
M T W T F S S
« apr   jún »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Blog Stats

  • 439,292 hits
%d bloggers like this: