Gazdinka – Kuchárka

Roláda z bravčového mletého mäsa

Posted on: 09/09/2010

1 kg bravčové mleté mäso, 200 ml mlieka, sol, smotana, korenie, cesnak, 10 dkg platky syra, 10 dkg šunka, (možnosť dochutiť koreninami podľa chuti a fantázir.)

Mäso osolíme, okoreníme, vlejeme mlieko a vsetko spolu zmiešame. Necháme odstáť aspoň 6 hodín, aby sa mlieko dobre vsiaklo do mäsa. Potom mäso rozotrieme na pečiaci papier do hrúbky asi 1 cm. Poukladáke naň plátky šunky potom syra a pomocou papiera zarolujeme do rolády. Uložíme na pekáč, podlejeme trochou vody a oleje, natrieme vrch smotanou a dáme piecť. Počas pečenia pretierame ešte smotanou. Pečieme asi 45 minút. Ako prílohu použijeme varené zemiaky alebo opekané zemiaky, alebo lupienky posypané trochou múky a strúhanky a opražené na panvici.Príloha zelenina alebo tatarská omáčka.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

september 2010
M T W T F S S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Blog Stats

  • 434,174 hits
%d bloggers like this: