Gazdinka – Kuchárka

Zajac na slanine

Posted on: 17/09/2010

850 g zajaca (očistený bez vnútorností), 35 g údenej slaniny, 60 g cibule, 100 g margarínu, 35 g hladkej múky, mleté čierne korenie, soľ

Očisteného zajaca odblaníme, vymyjeme, prešpikujeme slaninou, posolíme a necháme najmenej 1 hodinu odležať. Druhú polovicu slaniny nakrájame na drobné kocky, opražíme, pridáme margarín a cibuľu, ktorú opražíme dozlata. Na tento základ položíme očisteného zajaca a dusíme za občasného prelievania vlastnou šťavou domäkka. Uduseného zajaca vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vodou, dobre rozšľaháme a varíme tak dlho, až šťava zhustne. Takto pripravenou šťavou prelievame jednotlivé porcie mäsa.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

september 2010
M T W T F S S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: