Gazdinka – Kuchárka

Živánska v jenskom skle

Posted on: 20/09/2010

bravčové mäso-krkovička, hovädzie mäso-biela pečeň/falošná sviečkovica/, divina, soľ,čierne korenie, červená paprika, cibuľa, slanina-domáca, klobása, olej

Mäsá pokrájame na tenké plátky a ešte ich vyklepeme. Približne v rozmeroch cca 7 x cca 12 cm. Slaninu, cibulku a klobásu pokrájame na tenké kúsky. Soľ,korenie a červenú papriku spolu pomiešame v pomere 1:1:1. Začíname hovädzím, posypeme mix korením, položíme na mäso cibulu, slaninu a klobásu a prikryjeme bravčovým mäsom z oboch strán nakoreneným. A zase slanina, cibula a klobása a potom divina. Keď je už vyššia kopa zvalíme a uložíme do jenského skla. Keď je už naplnená a nacepovaná velmi tesne aj po bokoch polejeme olejom, zakryjeme a dame na 48 hod. do chladničky. Potom to dáme do studenej rúry a nastavíme čas na 90 minút pri teplote 190 stupňov C.  Podávame s varenou ryžou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

september 2010
M T W T F S S
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: