Gazdinka – Kuchárka

Hrušky v horkom čokoládovom kréme

Posted on: 02/10/2010

fľaša prekrojených hrušiek ( 0,7 l ), lyžica citrónovej šťavy, lyžica cukru, mletá škorica na špičku noža, lyžica pistácií (podľa chuti),

krém : 1/4 l šľahačky, 2 lyžice medu, balíček vanilkového cukru, 200 g horkej čokolády

Hrušky dáme na sitku odkvapkať a 1/8 l kompótovej šťavy spolu s citrónovou šťavou, cukrom a škoricou vyvaríme na malý zvyšok. Potrieme ním hrušky, dáme dobre vychladnuť.Šľahačku, med a vanilkový cukor dáme prejsť varom. Pridáme čokoládu rozlámanú na malé kúsky a za stáleho miešania metličkou ju dôkladne rozpustíme.Hrušky upravíme na tanieriky, polejeme horúcim krémom a posypeme pistáciami nasekanými na kúsky.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

október 2010
M T W T F S S
« sep   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: