Gazdinka – Kuchárka

Pečená červená cibula s maslom

Posted on: 02/10/2010

6 rovnakých, stredne veľkých až veľkých červených cibúľ, posekaný alebo rozdrvený tymián, soľ, hrudka masla

Odstráňte prvú vrstvu šupky cibule. Nožom tesne odrežte len spodok, aby ste vytvorili rovnú plochu, a navrchu spravte 2 rezy v tvare kríža, zarežte iba do polovičky, neprekrojte cibuľu na štvrtky. Do týchto medzierok natlačte trochu posekaného alebo rozdrveného tymianu, soľ (je potrebné, aby ste dostali soľ priamo do zárezov) a malú hrudku masla. Cibule pečieme najradšej v kameninovej mise na tenkej vrstve morskej soli, alebo priložením k pečenému kurčaťu či jahňacine a ony sa pokojne upečú vtom istom pekáči. Dajte ich do rúry nahriatej na 200 °C na 30 – 35 minút. Cibule chutia skvele s pečeným mäsom, sú veľmi chutné a sladké.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

október 2010
M T W T F S S
« sep   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: