Gazdinka – Kuchárka

Rizoto s mrkvou

Posted on: 05/10/2010

30 g cibule, 2 lyžice oleja, lyžica rajčiakového pretlaku, 400 g bravčového pliecka, 200 g mrkvy, 100 g hríbov, 160-200 g ryže, voda

Očistenú a umytú cibulu pokrájame nadrobno, speníme na oleji, pridáme rajčinový pretlak, opražíme, trocha podlejeme vodou, necháme zovrieť a krátko podusíme. Potom pridáme bravčového pliecka pokrájaného na kocky,očistenej mrkvy pokrájanej na menšie kocky a očistené hríby. Všetko spolu opražíme, trocha podlejeme a prikryté udusíme do mäkka. Nakoniec pridáme ryžu, zalejeme dvojnásobným množstvom vody, podľa potreby dosolíme môžeme pridať štipku mletého čierneho korenia,necháme zovrieť, dáme do vyhriatej rúry a prykryté udusíme do mäkka.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

október 2010
M T W T F S S
« sep   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: