Gazdinka – Kuchárka

Smažené plnené kalerábové plátky

Posted on: 05/10/2010

500 g kalerábu, 100 g šunky, 100 g tvrdého sýra, 100 g múky, 100 g stúhanky (briezli), 2 vajcia, olej na vyprážanie

Ošúpané kaléráby dáme variť do oselenej vody na 6 minút. Vyberieme a vychladnúte nakrájame na plátky. Jednotlivé plátky kalerábu plníme šunkou a syrom. Naplené obalíme v múke, v ropzšľahanoných vajciach a v strúhanke. Vyprážame v rozohriatom oleji.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

október 2010
M T W T F S S
« sep   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: