Gazdinka – Kuchárka

Kastrólová roštenka

Posted on: 21/03/2011

600 g roštenky, 40 g tuku, 50 g údenej slaniny, 80 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 400 g očistených zemiakov, 100 g zeleninovej papriky, 100 g rajčiakov

Roštenku pokrájame na rezne, slabo ich naklepeme, okrajové blany narežeme, posolíme, okoreníme a na rozpálenom tuku z oboch strán opečieme. Opečené vyberieme. Na výpeku upražíme na bledo nadrobno pokrájanú cibuľu a opraženú údenú slaninu pokrájanú na kocky, pridáme mletú papriku, podlejeme vodou, vložíme opečené roštenky a dusíme prikryté. Pred dohotovením pridáme očistené a na mesiačiky pokrájané zemiaky a pokrájanú papriku a rajčiaky. Podlejeme vývarom, posolíme a prikryté dodusíme.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

marec 2011
M T W T F S S
« okt   máj »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 434,174 hits
%d bloggers like this: