Rezance s lososom s citronovou korou
Posted 24/05/2011
on:300 g filiet z lososa bez koze, 400 g tenkych rezancov, sol, 250 ml zeleninoveho vyvaru, 150 g kyslej smotany, 2 PL svetlej zaprazky do omacok, cierne korenie, stipka cukru, pol kl nastruhanej citronovej kory, 2 PL citronovej stavy, pol zvazku medovky
Filety z lososa umyjeme, osusime papierovou utierkou a nakrajame. Rezance uvarime v slanej vode podla navodu na obale. V hrnci zmiesame vyvar s kyslou smotanou a povarime. Pridame zaprazku a varime na miernom ohni 2 minuty, kym omacka nezhustne. Pridame lososa a nechame varit 2 minuty na miernom ohni. Osolime, okorenime, pridame cukor, citronovu koru a stavu. Cast medovky umyjeme a osusime, natrhame listocky, nakrajame ich najemno a primiesame k lososovi. Rezance zlejeme, kratko ich schladime studenou vodou a nechame odkvapkat.
http://www.svetreceptov.estranky.sk/clanky/cestoviny/rezance-s-lososom-s-citronovou-korou
Pridaj komentár