Gazdinka – Kuchárka

Placky z kyslej kapusty po zemplínsky

Posted on: 25/08/2011

250 g zemiakov,100 g kyslej kapusty,1 PL jemnej kukuričnej škrobovej múčky, cibuľa,žĺtok,soľ,mleté čierne korenie,olej

Do misy vložíme nasekáme cibuľu, pridáme nakrájanú kapustu, nastrúhané zemiaky, maizenu, žĺtok a všetko dochutíme soľou a čiernym korením.Z uvedených surovín vypracujeme cesto, z ktorého vyformujeme menšie placky.Tie potom postupne opražíme na rozohriatom oleji a podávame s kyslým mliekom alebo s čajom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

august 2011
M T W T F S S
« júl   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: