Gazdinka – Kuchárka

Medovníky od tety

Posted on: 06/12/2011

600 g hladkej múky,200 g práškový cukor,150 g Palmarin,4 PL teplého medu,4 vajíčka,1 PL mletej škorice,1 KL sódy bikarbóny,0,5 prášku do perníka,2 badyany roztĺcť (alebo 4 klinčeky a aníz),vajíčko na potieranie

Prísady spracovať. Na pomúčenej doske rozvaľkať a pomocou formičiek vykrajovať rôzne tvary. Potrieť rozšľahaným vajíčkom pred aj po upečení.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

december 2011
M T W T F S S
« sep   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: