Gazdinka – Kuchárka

Pagáčiky s orieškom

Posted on: 17/12/2011

300 g hladká múka,šľahačková smotana,1 Palmarin,2 lyžičky soli

Všetko zmiešať na cesto. Na pomúčenej doske rozvaľkať, poskladať na 3-krát, dať do chladničky na 30 minút a zopakovať 3-krát prekladanie. Potom dať do chladničky na 24 hodín. Potom rozvaľkať a vykrajovať maličké kolečká, potrieť vajíčkom a na vrch uložiť oriešok. Dať piecť na 250°C v rúre hore – aby „vyskočili“.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

december 2011
M T W T F S S
« sep   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: