Gazdinka – Kuchárka

Prekladané zemiakové pagáče

Posted on: 17/12/2011

3 väčšie uvarené zemiaky,125 g Palmarin,500 g hladkej múky,vajce,mlieko,droždie,100 ml oleja,1 KL soli, žĺtok, sezamové semienka

Do hlbšej misy dáme prísady a vypracujeme vláčne cesto. Rozvaľkáme na pomúčenej doske. Na 2/3 postrúhame polovicu Palmarinu a zemiakov. Cesto preložíme, rozvaľkáme a postrúhame druhú polovicu Palmarinu a zemiakov. Znovu preložíme, rozvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky. Potrieme rozmiešaným žĺtkom a posypeme sezamom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

december 2011
M T W T F S S
« sep   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: