Gazdinka – Kuchárka

Zapekaná zelenina

Posted on: 27/05/2012

cukina., šampiňóny., pór., cibuľa., brokolica., karfiol., trochu mrkvy., cesnak., solamyl., olej., trochu sójovej omáčky – množstvo zeleniny prispôsobíme podľa porcií

Suroviny pokrájame na kocky, poprášime solamylom a prudko opečieme na oleji. Nesolíme! Zmes poukladáme na keramický plech, posolíme, zalejeme vodou (asi 2 – 3 dl) s PL solamylu, trošku sójovej omáčky a korením podľa chuti. Zapečieme v rúre. K zapečenej zelenine môžeme podávať minútku z kuracích alebo morčacích pŕs, prípadne z hovädzieho mäsa. Mäso trochu okoreníme mletým čiernym korením, potrieme cesnakom a pripravíme na prírodno. Ako prílohu podávame varené alebo opekané zemiaky s maslom a čerstvým šalátom.

Zapekaná zelenina

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

máj 2012
M T W T F S S
« mar   jún »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: