Gazdinka – Kuchárka

Ryba so šampiňónmi v alobale

Posted on: 21/06/2012

300 g ryby., 1 cibuľa., 1 rajčiak., 1 zeleninová paprika. 100 g šampiňónov., bazalka., olej na vymastenie alobalu., mleté čierne korenie., soľ.,

Očistenú a vykostenú rybu (tresku., rybie filé) z oboch strán posolíme a okoreníme. Cibuľu zeleninovú papriku rajčiaky, očistené a umyté šampiňóny pokrájame, posolíme a okoreníme, pridáme bazalku. Alobal vymastíme tukom a nanesieme naň zeleninu, na ňu uložíme rybu a zo všetkých stranách dobre pozahýbame. Pečieme v horúcej rúre alebo v pahrebe asi 25 – 30 minút. Alobal otvoríme na tanieri. Podávame doma s varenými zemiakmi, v prírode s chlebom.

(2 porcie / 1 porcia 611 kJ – 146 kcal., B – 26,0 g., T – 2,0 g., S – 6,0 g)

 

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

jún 2012
M T W T F S S
« máj   júl »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: