Gazdinka – Kuchárka

Treska pečená s jablkom a so zelerom

Posted on: 21/06/2012

250 g filé z tresky., 1 väčšie jabĺčko., 1 malá cibuľa., 1 malý zeler., 2 lyžičky rajčiakového pretlaku., 1 lyžička strúhaného tvrdého syra., 1 dl kyslej smotany., 1/2 lyžičky oleja na vymastenie nádoby., mleté čierne korenie., soľ.,

Ošúpané jabĺčko, očistený zeler a cibuľu postrúhame na hrubom strúhadle, premiešame a vložíme do vymastenej ohňovzdornej nádoby (kastróla alebo pekáča). Pridáme posolené a pokrájané kúsky tresky, posypeme strúhankou a strúhaným syrom. Rajčiakový pretlak zmiešame s rozhabarkovanou kyslou smotanou, ryby zalejeme  a pečieme vo vyhriatej rúre asi 30 minút. Podávame s varenými zemiakmi a s rajčiakovým šalátom.

 (2 porcie / 1 porcia 682 kJ – 163 kcal., B – 22,0 g., T – 3,0 g., S – 12,0 g)

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

jún 2012
M T W T F S S
« máj   júl »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: