Gazdinka – Kuchárka

Rybie filé s hubovou omáčkou

Posted on: 22/06/2012

300 g rybieho filé., 80 g húb., 25 g masla., 1/2 dl bieleho vína., 1 malá cibuľa., 1 dl kyslej smotany., 20 g hladkej múky., mleté čierne korenie., soľ.,

Rybie filé pokrájame na porcie, posolíme, vložíme do kastróla, podlejeme vínom a udusíme. Huby očistíme, umyjeme, pokrájame na tenké plátky a spolu s pokrájanou cibuľou a maslom udusíme do mäkka. Keď sa z nich odparila všetka voda, okoreníme, prilejeme smotanu rozmiešanú s múkou povaríme a nalejeme na dusené rybie filé Krátko v rúre zapečieme. Podávame s varenými zemiakmi, posypanými zelenou petržlenovou vňaťou, posekanou nadrobno.

(2 porcie / 1 porcia 607 kJ – 145 kcal., B – 14,0 g. T – 7,0 g., S – 6,5 g)

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

jún 2012
M T W T F S S
« máj   júl »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: