Gazdinka – Kuchárka

Bravčová pečeň na víne

Posted on: 25/07/2012

300 g bravčovej pečene, bravčové srdce, bobkový list, soľ, 8 zrniek čierneho korenie, cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, 60 g masla, citrónová šťava, 2 dl bieleho vína

Bravčovú pečeň a srdce dobre umyjeme a uvaríme v slanej vode s bobkovým listom, celým korením a cibuľou. Na masle urobíme svetlú záprašku a zaejeme vývarom z pečene. Pridáme na hrubšie rezance pokrájané srdce a pečeň, zalejeme bielym vínom, dochutíme citrónovú šťavou, dosolíme a podusíme. Podávame s varenou ryžou.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

júl 2012
M T W T F S S
« jún   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: