Gazdinka – Kuchárka

Bravčové závitky s hubami

Posted on: 25/07/2012

250 g pečiarok, soľ, mleté čierne korenie, 40 g masla, vajce, 400 g bravčového mäsa zo stehna, 40 g oleja, 1 dl kyslej smotany

Mäso umyjeme, osušíme utierkou a nakrájame na rezne. Umyté a očistené pečiarky osolíme, okoreníme a udusíme na masle. Pridáme vajce, zmes natrieme na osolené rezne, skrútime ich a udusíme na oleji. K šťave pridáme kyslú smotanu. Podávame s varenými zemiakmi.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

júl 2012
M T W T F S S
« jún   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: