Gazdinka – Kuchárka

Bravčovinky

Posted on: 25/07/2012

500 g bravčového pliecka bez kostí, žemla, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 60 g oleja, 20 g horčice, 40 g cibule

Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame, spolu s namočenou a vytlačenou žemľou zomelieme. Osolíme, pridáme mleté čierne korenie a mletú červenú papriku, premiešame a sformujeme tenké placky, ktoré na horúcom oleji po oboch stranách prudko opečieme. Bravčovinky môžeme opekať aj na rošte, pričom ich prelievame olejom. Podávame teplé s chlebom, horčicou a cibuľou.

Reklamy

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Odhlásiť sa / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Pre pohodlné varenie odporúčame zaobstarať súpravy hrncov zo značkového eshopu Tescoma!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

júl 2012
M T W T F S S
« jún   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 447,651 hits
%d bloggers like this: