Gazdinka – Kuchárka

Domáca klobása

Posted on: 21/08/2012

750 g prerasteného bravčového bôčika, 5 rožkov, 1,5 dl bieleho vína, 20 g soli, mleté čierne korenie, postrúhaný muškátový oriešok, 3-4 strúčiky prelisovaného cesnaku, zomletú rascu, črevá

Umyté mäso pokrájame a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Rožky namočíme, dobre vyžmýkame a tiež zomelieme na mlynčeku. Pridáme víno, soľ, koreniny a prelisovaný cesnak. Rukou dobre premiešame a naplníme do čriev. Ak nemáme črevá, klobásovú masu do zlatista upečieme vcelku v rúre. Podávame s kyslou kapustou, uhorkami a čiernym chlebom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

august 2012
M T W T F S S
« júl   sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: