Gazdinka – Kuchárka

Domáca tlačenka

Posted on: 21/08/2012

500 g bravčového mäsa z hlavy bez kostí, 1 bravčový jazyk, bravčové srdce, 250 g odrezkov bravčového mäsa, 200 g bravčovej kože, cesnak, mleté čierne korenie, majorán, bravčový žalúdok, soľ

Bravčovú hlavu, jazyk, srdce, odrezky a kožu uvaríme a pokrájame na väčšie kúsky, pridáme potrebné množstvo vývaru, roztretý cesnak, mleté čierne korenie, majorán a podľa chuti osolíme. Všetko dobre premiešame, touto zmesou naplníme pripravený žalúdok, alebo mikroténové vrecúško. Po naplnení dobre zviažeme špagátom. Takto pripravenú tlačenku pomaly varíme asi 2-3 hodiny na slabom ohni. Uvarenú tlačenku zaťažíme doštičkou a závažím a necháme vychladnúť.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

august 2012
M T W T F S S
« júl   sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: