Gazdinka – Kuchárka

Kuracie kari s broskyňami

Posted on: 07/09/2012

kuracie prsia, cibuľa, soľ, čierne korenie, hrozienka, kápia, broskyne, vajcia na tvrdo,zátrepka (voda + múka), škoricový cukor

Kuracie prsia nakrájame na tenké rezance, dáme orestovať na olej. Restujeme, kým mäso zbelie, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme. Premiešame a podusíme. Potom pridáme hrozienka, kápiu narezanú na rezance. Ku koncu restovania pridáme nakrájané broskyne a na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka. Pridáme trochu škoricového cukru, premiešame a trochu podusíme. Nakoniec dohustíme zátrepkou. Broskyne dávame na záver preto, lebo mäkké.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

september 2012
M T W T F S S
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: