Gazdinka – Kuchárka

Bielé mäso Čierna perla

Posted on: 07/09/2012

600 g kuracieho mäsa, 200 g sušených sliviek, 2 cibule, 2 lyžice olivového oleja, lyžička soli a červenej papriky, 0,5 lyžice cukru, korenie, chilli a mletá škorica  

Slivky namočíme na 2 hodiny do vody a potom odkôstkujeme. Mäso nakrájame na malé kúsky a osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Pridáme cibuľu nakrájanú na kocky a prekrojené slivky, ostatné korenie a cukor. Zmes dodusíme. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a zdobíme kolieskami póru alebo citróna.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

september 2012
M T W T F S S
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: