Gazdinka – Kuchárka

Kuracie stehná Adobo

Posted on: 07/09/2012

12 kuracích stehien bez kože, 1 cely zväzok cesnaku, 1 dcl sójovej omáčky, voda, olej,ocot

Do väčšieho kastróla dáme olej asi do pol centimetra. Pridáme očistený posekaný cesnak,ktorý na horúcom oleji opražíme. Pridáme stehná a tiež na horúcom oleji ich opečieme z oboch strán,pričom kosťovú časť otočíme hore. Stíšime na stredný oheň, pridáme sójovú omáčku a vodu tak, aby ňou boli stehná zakryté. Varíme asi 15 min., zakryjeme a dáme na mierny oheň dusiť na 1 hodinu. Po hodine odkryjeme a necháme vodu pomaly vypariť asi pol hodiny. Pred koncom pridáme dve polievkové lyžice octu, tým nám šťava trošku zhustne a odstavíme ich. Množstvo šťavy by malo byt asi do polovice stehien. Podávame s ryžou a ľubovoľnou zeleninou. Stehna by mali samé odpadávať od kosti.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

september 2012
M T W T F S S
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: