Gazdinka – Kuchárka

Francúzske zemiaky s kyslou kapustou

Posted on: 02/11/2012

zemiaky uvarené v šupke,kyslú kapustu,vajcia,kyslú pochúťkovú smotanu, slaninu alebo klobásu,vegetu,soľ

V šupke uvarené zemiaky ocedíme, olúpeme a nakrájame na kolieska. Zapekaciu misu vymastíme maslom.Na dno misy naukladáme nakrájané zemiaky. Na vrstvu zemiakov uložíme natvrdo uvarené, vychladnuté a nakrájané vajcia. Na vajcia naukladáme kyslú kapustu – na kapustu zasa slaninu alebo šťavnatú klobásu.Týmto spôsobom postupujeme až do naplnenia zapekacej misy.Obsah zapekacej misy zalejeme pochúťkovou smotanou. Dochutíme soľou a vegetou podľa chuti.Takto naplnenú zapekaciu misku vložíme do rúry vyhriatej na 200 °C a jej obsah upečieme.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Log Out / Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Log Out / Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Log Out / Zmeniť )

Google+ photo

Na komentovanie používate váš Google+ účet. Log Out / Zmeniť )

Connecting to %s

Tescoma

Chcete si pripraviť domáci jogurt? Kúpte si moderný jogurtovač BAMBINI a príprava domáceho jogurtu bude pre vás zábavou!

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

november 2012
M T W T F S S
« okt   feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Blog Stats

  • 433,501 hits
%d bloggers like this: