Gazdinka – Kuchárka

Pestrý šalát s hydinovým mäsom

Posted on: 02/05/2013

200 g listového šalátu, zelená a  červená paprika, 2 čakanky, 4 červené cibule, 4 paradajky, 500 g kuracích pŕs, 4 reďkovky, 200 g nízkotučného tvarohu, 2 PL nasekaných byliniek, 200 g ostrej paprikovej omáčky , čierne korenie, soľ, citrónová šťava, 2 PL repkového oleja

Šalát a čakanku rozdelíme na listy. Papriku nakrájame na pásiky, reďkovky a paradajky na mesiačiky, cibuľu na krúžky. Mäso si okoreníme a osolíme z oboch strán.

Advertisement

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

máj 2013
Po Ut St Št Pi So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 504 978 hits
%d blogerom sa páči toto: