Gazdinka – Kuchárka

Langoše

Posted on: 30/04/2009

500 g hladkej múky, 1 kelímok bieleho jogurtu, 1 sáčok prášku do pečiva, 50 g droždia, 2,5 dl vody

Všetky veci zmiešame dohromady a urobíme cesto. Necháme to asi pol hodiny kysnúť. Potom vyvaľkáme tenké placky, ktoré osmažíme po oboch stranách v rozohriatom oleji. Hotovú placku posolíme, natrieme Tatárskou omáčkou Hellmann´s alebo Jemným či Ostrým kečupom Hellmann´s a posypeme strúhaným syrom.

Pridaj komentár

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

apríl 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Blog Stats

  • 506 700 hits