Gazdinka – Kuchárka

Kapustnica s klobásou a so zemiakmi

Posted on: 12/06/2009

70 g údenej slaniny, 30 g hladkej múky, 500 g kyslej kapusty, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 150 g údenej klobásy, 200 g zemiakov, 2 strúčiky cesnaku, soľ, majorán

Údenú slaninu pokrájame na kocky a rozpražíme. Pridáme múku, opražíme, zalejeme vodou a povaríme. Potom pridáme pokrájanú kyslú kapustu, mleté čierne korenie, cibuľu pokrájanú nadrobno a varíme. Asi po 30 minútach pridáme klobásu pokrájanú na kolieska, očistené zemiaky pokrájané na osminky a všetko spolu uvaríme do mäkka. Nakoniec primiešame cesnak rozotretý so soľou, majorán a podľa chuti dosolíme.

Pridaj komentár

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

jún 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 506 700 hits