Gazdinka – Kuchárka

Zapekaný karfiol na taliansky spôsob

Posted on: 19/05/2009

150 g šampiňónov, 2 lyžice tuku, 1 karfiol, soľ, 150 g šunky, 1 rajčiakový pretlak, 200 g postrúhaného syra, tuk, strúhanku

Šampiňóny pokrájame na plátky a podusíme na tuku. Očistený karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka. Scedený karfiol rozoberieme a posekáme nadrobno. Zmiešame s podusenými šampiňónmi. Pridáme posekanú šunku, rajčiakový pretlak a polovicu postrúhaného syra. Masu dáme do pekáča vymasteného tukom a vysypaného strúhankou. Posypeme druhou polovicou postrúhaného syra a upečieme v mierne teplej rúre. Podávame so zemiakmi.

Pridaj komentár

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

máj 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 506 678 hits