Gazdinka – Kuchárka

Jazyková nátierka

Posted on: 26/06/2009

250 g vareného údeného jazyka, 50 g rastlinného nátierkového masla, 100 g syrokrému, 4 lyžice hustej lahôdkovej smotany, 1 postrúhaná cibuľa, 1 lyžička horčice, soľ, nadrobno posekaná zelená petržlenová vňať

Do misky, v ktorej pripravíme nátierku, vložíme na mäsovom mlynčeku pomletý uvarený údený jazyk, rastlinné nátierkové maslo, rozotretý syrokrém, hustú lahôdkovú smotanu, postrúhanú cibuľu, horčicu a soľ podľa potreby. Všetko dôkladne premiešame na vláčnu nátierku, aby sa nám dala dobre natierať. Natierame na chlieb alebo pečivo, či sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Pridaj komentár

Odkazy

PageRank

NAJ.sk

TOPlist

Pocitadlo.sk

2009

jún 2009
Po Ut St Št Pi So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 506 677 hits